duminică, 7 noiembrie 2010

Ganduri diverse.

M-am gandit in ultima vreme la mai multe chestii. In putine cuvinte, sunt aspecte cu care ne intalnim zilnic, si care, vrem sau nu, ne afecteaza, caci suntem oameni nu animale. Cel putin, vorbesc in nume propriu. Altii sunt.

1.Despre Bacania Veche. 

Am ramas dator. Am luat o paine buna. Am discutat cu Marius si din una-n alta, mi-a zis ca rezista pana la 17 zile. Am pastrat o bucatica sa vad daca asa e. Asa e. Recomand cu caldura.

2. Oamenii.

Oamenii sunt inselatori. Sa nu aveti impresia ca eu nu sunt. Sunt si eu. Dar oricum, cu pacatele mele cu tot, cred ca cel mai bine e sa nu ai incredere in absolut nimeni. Oamenii ascund multe, dar dupa cum stim, la un moment-dat ies la iveala. Acelora le dam "delete" si ii aruncam la gunoi. gunoaiele la gunoaie, asa se sorteaza mai nou, nu?

3. Munca.

Mai oamenilor, la munca cu voi ca ne ducem naibii. In loc sa munciti, voua va arde de pitzipongeala maxima. Cine munceste, sa nu se simta. In ziele noastre tendinta e clara, si de notorietate: boul tre sa munceasca iar vacutza sa stea. De aceea stam cu PIB-ul cum stam. Ah da, mai sunt si trantorii.

4. Onoare.

Suntem o natie fara onoare. Daca japonezii erau in locul nostru, se lasa cu sange. Pana si bulgarii ne-au luat.

5. Ambitia.

Foarte rar intalnita. Acum se poarta statu' pe spatele statului, sau a altuia. Whatever.

6.Hotii.

Nu ma refer la hotii clasici, ma refer la cei ce ne fura timpul. Timpul este foarte important. Ce rau ne pare cand vedem ca ne pierdem timpul cu ceva/cineva, sau ca ne-am pierdut timpul cu prostii. Dupa ce ne furam si noi insine timpul, ni-l mai fura si altii: functionarii.

7. Curvele.

Dezbatem intr-un articol viitor. Necesita analize aprofundate, desi lucrurile ar parea simple...

8. Politica.

E precum femeia pe care o iubesti dar careia parca ii lipseste ceva. Ai schimba ceva si nu stii ce sau ai schimba ceva dar nu se poate.

9. Target.

Cei ce vor sa cucereasca lumea, sa treaca pe randul din drapta. Cei ce vor sa fie pleve, pe cel din dreapta. Cei ce vor sa cucereasca femei, au gresit blogul. Azi.

10. Minciuna.

E fancy, glamourous, se asorteaza cu orice si oricine, dar prinde numai la unii. E precum o camasa faina: ca-ti sta tie bine nu inseamna ca ma prinde si pe mine.

Va urma.

2 comentarii:

  1. MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SILARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

    RăspundețiȘtergere
  2. cate platitudini, doar intr-un singur articol...
    in plus, mai ai si mania virgulelor, a virgulelor prost alese.
    salutari!

    RăspundețiȘtergere