luni, 17 ianuarie 2011

Despre curve.

Asa cum am promis acum ceva vreme, revin cu un articol despre curve. O sa fiu foarte scurt, deoarece despre ele se pot scrie multe, "insa nu vreo comedie" iar timpul meu costa.

Intrebare: Ce este curva? 

Raspuns: Este o specie de om, femeie sau barbat, care are un hobby destul de raspandit dar pe care-l face cu sange rece: sa futa oameni. Atentie, nu ma refer strict la actul sexual ci la notiunea de futut extinsa care inglobeaza actiunile si inactiunile, materializate sau ramase la stadiul de tentativa, prin care curva planuieste sa-ti futa toata viata: familia, casa, masa, jobul. Este acea specie de homo sapiens care nu se multumeste sa obtina atat cat il duce mintea ci se lacomeste in a lua avutia celui de langa, materiala sau nemateriala, pana cand il lasa fara suflu si rost. E acea specie care te minte frumos sau se jura pe ma-sa in functie de educatie si scoala, iti vinde sicriul la specula, lopata la necaz, colacul de salvare dupa ce-i faci viramentul. E cel care dupa ce-ti ia tot, trece si pe la nevasta-ta / sotul tau (dupa caz) si-i "rupe fashu" ca sa se asigure ca nu ti-a mai lasat nimic, transformandu-ti partenerul de viata, la randul sau, intr-o curva. 

Intrebare: Unde intalnim curva?

Raspuns: Avand in vedere caracteristicile de baza mai sus enuntate, putem observa ca aceasta specie se poate dezvolta si poate trai, bine-mersi, oriunde. Nu este de mirare. De regula ce e rau se adapteaza, se inmulteste si paraziteaza omul, familia, comunitatea, societatea. Curva poate avea la randul sau mai multe chipuri: nevasta, sot, functionar public, intreprinzator, demnitar etc. V-as spune cu drag cum sa va feriti de curve, insa nu-mi este cu putinta intrucat daca as detine o asemenea informatie/solutie mai mult ca sigur o fructificam la maxim, ceea ce m-ar fi transformat si pe mine intr-o curva. N-am norocul asta, inca. Va pot spune insa cum s-o recunoasteti: printr-o strangere de mana, o privire in ochi. Succes la flirt.

Intrebare: Avem scapare?

Raspuns: NU. 


Un comentariu: