marți, 13 octombrie 2009

Fuckfest-ul s-a incheiat. Au revoire Mr. Boc.

Am primit cu bucurie vestea de astazi cum ca Guvernul Boc a picat. Este pentru prima data in ultimii 20 ani cand un guvern este demis ca urmare a unei motiuni de cenzura. Este oare un semnal de maturizare a clasei politice? Sa fim seriosi. Nu este. Insa trebuia facuta si asta, doar e bine sa mai invatam si din practica. Si, in fond, e pacat sa nu facem uz de prevederile constitutionale in vigoare. Acum sa ne concentram pe ce urmeaza: discutii inutile, pareri de tot felul, zvonuri, propuneri cu iz de bluf din partea demagogilor s.a.m.d. Daca am putea trece peste aceasta etapa ar fi lux. Dar cum nimic din ce ne dorim si pentru care nu putem interveni in mod direct nu se adevereste, speram noi, dar speram degeaba.
In ceea ce priveste domnul Klaus, m-as bucura sa fie numir premier, cu o conditie: sa aduca dupa el vreo 20 de nemti care sa ne rezolve problemele. Iar intr-o etapa ulterioara, vreo 400 de nemti sa populam si Parlamentul. Ce dragut ar fi. M-as simti ca o panselutza in vant.


Oricum, saru-mana Doamne. Am trait s-o vad si pe asta. Pa.


Un comentariu:

  1. ulterior, daca tot avem un insider si armata sa personala bine pusa, sa scriem Germaniei o petitie prin care sa le cerem invadarea; asta sa se rezolve mai repede cu toate. Zic asta ca eram in Sibiu cand mi-ai vorbit de un caz similar in care un stat a procedat asemenea... Nu crezi ca este un semn si asta ca vom ajunge si noi in aceeasi situatie curand? ;)

    RăspundețiȘtergere